Utmanande hundkurs i Stockholm

Vill du utvecklas på ett roligt sätt tillsammans med din hund? Då är en hundkurs i Stockholm något för dig. Välj bland flera olika roliga och utmanande kurser.

Som Amy hade väntat på dagen då hennes lilla valp, som inte var valp länge, skulle växa upp. Nu hade äntligen Minus blivit ett år och hon skulle börja lite mer aktivt att träna på agility med honom. Amy hade redan lärt honom de vanligaste hindren som tunnel och sicksack. Men nu blev det på lite mer allvar.

Minus älskade verkligen att komma till agilitybanan och så fort han såg den satte han av med ett skall. Han var så taggad och ville bara springa och ta sig genom de olika hindren. Lisas dröm var att de skulle komma ut och tävla tillsammans, men innan dess behövde de ännu mer träningshjälp med agility.

Roligt med hundkurs i Stockholm

Amy hade redan en lokal i Stockholm som hon brukade gå till. Där hade de en stor inomhusträningshall som hon kunde hyra. Nu skulle hon även ta en hundkurs där. Givetvis var det en agilitykurs hon skulle ta. Både hon och Minus behövde få lära sig mer. Dessutom behövde de träna på samarbetet mellan dem.

Agilitykursen var det bästa på hela veckan, men den var också väldigt utmanande. De fick ständigt lära sig nya saker och utvecklas för varje gång de var där. Instruktörerna var väldigt trevliga och hjälpsamma. Med deras hjälp kom de snart ut på sin första tävling tillsammans.

På denna sida kan du läsa mer om hundkurser i Stockholm: www.hundkursstockholm.nu

27 Apr 2023