Tur det finns frackar att hyra

Det är vår! Jag påminner om det om nu ingen har märkt det. Det är något med våren som får igång mig. Det är ljuset, värmen och det är som att alla vaknar upp (jag) och sträcker på hela sig och känner att man är vid liv. Hela vintern har man gömt sig under sitt gamla täcke och bara försökt överleva. När solen kommer fram är det dags att vakna och gå ut och känna att man lever. Med våren kommer en massa aktiviteter. Studenter ska ha sina fester, åka runt halva stan och tjoa. Andra ska gå på skolbal och måste fixa sin outfit. Som min lillebror. Men hur svårt kan det vara? Det är väl bara att hyra en kostym, eller en smoking om man så vill, eller hur?

Uthyrningsfirman tar hadn om allt

Även om man nu skulle spy på den, gör det ingenting. Uthyrningsfirman får ta hand om det. Det är därför man betalar dem. Men det är inte bara outfiten som ska ordnas. Sedan ska de bestämma hur de kommer till skolbalen. Det är viktigt att göra entré. Min storebror höll på månader innan och planerade allt från limousine, vilket tydligen är ute. Sedan skulle det bli en krabba, en jättelik SUV med monsterhjul och en chaufför som skulle köra dem förstås. TIll sist blev det en veteran-polisbil. Killarna gjorde verkligen det årets entré, när de klev ur polisbilen som kom till festen med tjutande sirener och ut klev fem killar i kostymer och svarta solglasögon. Sedan vankades det middag och dans. Lärarna hade satt ihop en show och bjöd verkligen på sig själva. Jag vet, för jag var där. Mina föräldrar hade lovat att jag skulle servera på deras middag.

Killarna dansade efter toabesök

Efter showen, blev det dans för alla. Som vanligt var det bara tjejerna som vågade dans. Tills min storebror fick med sig sina killkompiusar att dansa och de intog verkligen dansgolvet, till en av dem spydde. Det visade sig att de hade gått in på toan och tagit sig en riktigt ordentlig sup, och som lla vet "dansar jag aldrig nykter" (som Magnus Uggla). Min bror kom hem med helt nerspydda skor. Det var bara att slänga dem. Jag antar att han hade kul, för jag gick innan de hade hunnit in på killtoan. Det var något som visade sig när han kom hem med illaluktande skor. Om du också behöver hyra en kostym, frack eller en smoking i Stockholm kan du fortsätta läsa här.

20 May 2018