Tandsmycke, ja eller nej?

För inte så länge sen gjorde jag en tandblekning på en tandvårsklinik som jag är supernöjd över och jag funderade redan där och då på att sätta dit ett litet tandsmycke samtidigt, men jag kände att det fick vänta. Har inte helt bestämt mig än om jag ska ha ett tandsmycke eller inte, men jag tycker personligen det är otroligt snyggt! Om jag sätter dit ett tandsmycke är tanken att limma fast en liten diamant, men det känns å andra sidan som det var mer trendigt förr än nu att ha tandsmycke. Jag kan relatera det till när man var 13-14 år och nästintill alla hade det. Kanske kommer det upplevas som en aning “barnsligt” att sätta på ett nu några år senare. Hur som helst tycker jag att det är oerhört fint och inget direkt som hindrar mig för det. Tröttnar jag så är det ju bara att ta bort det hos tandläkaren!

Det jag mest är lite kluven över är om jag vill ta bort tandsmycket och det sitter kvar ett märke från själva tandsmycket på tanden. Många säger ändå att det inte blir något märke kvar av de personer jag pratat med som har haft ett tandsmycke och tagit bort det. Om smycket har satts dit på rätt sätt så ska det också sitta kvar tills att man inte längre vill ha kvar det och då går man till tandläkaren så hjälper de att ta bort smycket. Om det trillar av tidigare så har man inte klistrat dit smycket på rätt sätt.

Sätta lite extra glans på leendet

Funderar man på att sätta dit ett tandsmycke på sina tänder så går det väldigt snabbt att sätta dit, likaså snabbt att ta bort och det är skonsamt för tänderna. Det finns en mängd av färger, form och material att välja mellan när det kommer till tandsmycke. Man får helt enkelt välja själv och prislistan beror ju självklart på vilken typ av smycke man väljer att sätta dit. I början kommer det säkert kännas en aning annorlunda med ett smycke på tanden. Men eftersom smycket är väldigt tunt och litet så tror jag man vänjer sig relativt fort och man behöver inte förändra på sina vanor eller rutiner när det kommer till munrengöringen utan tandsmycket ska sitta kvar oavsett. Det man ska tänka på är att vända sig till legitimerade tandläkare eller tandhygienister som vet hur man utför det på bästa sätt. http://www.tandläkaresödermalm.biz/ har legitimerade tandläkare och tandhygienister som jag gott kan rekommendera. Vi får se om det blir ett tandsmycke för min del denna gång, det lutar sig mot det hållet iallafall.

15 Jul 2017