Tandblekning och annat kul

Godmorgon kära läsare!

Här om dagen var jag inne i stan med en väninna. Hon berättade att hon varit hos en tandläkare och gjort en tandblekning i Solna. Hon bor dessutom i Solna och tandläkaren låg bara en stenkast ifrån henne. Jag personligen har varit lite skeptisk till att avstå morgonkaffet på balkongen, men hennes tänder var så vita och fina! Så jag bokade in en tid hos samma tandläkare som hon gick till.

Så ja, jag har nu också blekt mina tänder! Jag tyckte inte att mina var så gula och fläckiga, men nu efteråt ser jag vilken skillnad det blev! Jag har dock fått avstå kaffe i några dagar nu och druckit färgade drycker med sugrör. Tandblekning var inte så dyrt heller som jag trodde. Dessutom så är det ju trevligt att ha fina och vita tänder tills vår midsommarfest ute på landstället.

På tal om midsommar så är det ju inte långt kvar nu!! Som tur är börjar stugan komma i ordning. Markiserna är beställda och kommer monteras vilken dag som helst och rörmokarna har varit på plats och fixar de förbaskade rören. Så nu håller vi alla tummar och tår för att inga mer projekt ska behöva startas. Nu vill vi kunna lägga fokus på möbler och våran trädgård.

Till midsommar så har vi faktiskt införskaffat en stor paviljong (sommaren är kort, det mesta regnar bort..) för säkerhets skull. Vi tänker inte chansa med sveriges tråkiga sommarväder. Frågan är bara vad man ska ha på sig? Klänning och gummistövlar känns ju som ett vinnande koncept, haha. På tal om klänning och gummistövlar så var jag och några tjejkompisar på Summerburst på Gärdet igår. Vi fick se Justin Bieber och massa andra grymma artister. Tyvärr var det ju regn då med. Vi var ju förberedda så vi kom i våra halvsomriga klänningar och lite trendiga gummistövlar. Jag tror vi var de enda på hela Gärdet som hade torra fötter när vi drog därifrån.

Vad mer händer just nu? Jag har skänkt en massa kläder till stadsmissionen. Jag hoppas att det är fler än jag som gör det. Det är ett jättebra sätt att rensa garderoben och samtidigt göra något bra för andra. Jag gav bort massor med sommar- och höstkläder som jag hoppas kan göra någon annans vardag lite enklare.Det var även ett och annat par skor som jag köpt men som inte kommer till användning. Min utrensningsregel var “Har jag inte använt detta på minst 1 år så ryker det”. Även om det sved vissa stunder. Men nu finns det plats i garderoben för alla sommarrea-fynd!

Nu ska jag dricka en riktigt ljus iskaffe med massor av mjölk med sugrör, så tänderna inte får allt för mycket mörka pigment på sig. Vi hörs, puss på er!

11 Jun 2017