Snart är det midsommar!

Hej alla glada läsare!

Hoppas ni har njutit lika mycket som jag gjorde i helgen. Jag och två väninnor var på smedsuddsbadet på Kungsholmen hela söndagen och njöt i solen. Det blåste rätt bra, så vi märkte aldrig hur varmt det var. Så ja, alla tre brände sig rätt rejält. Jag personligen lyckades bränna övre ryggen, ovansidan av underarmarna och bröstkorgen. Att bo själv är ingen höjdare heller, för jag kan inte smörja in min egen rygg med after sun. Hur mycket jag än försöker så känns det som att jag missar stora fläckar mitt på ryggen. Hur svårt kan det vara? En av mina väninnor lyckades bränna hela framsida lår. Igår kunde hon knappt ta på sig ett par byxor för hon hade så ont. Stackars henne.. Är det bara jag som säger varje år att jag ska bli bättre på att smörja in mig och inte underskatta den svenska solen?

Senast jag kollade så ska det vara 14 grader varmt och gråmulet på midsommar. Tråkigt värre. Tur att våra nya markiser är på plats ute på landet. Handlingen är i full gång och vi är riktigt taggade. Så länge det inte regnar så är vi nöjda! Vi är väl vana dessutom med att väderprognoserna inte brukar stämma, så kanske kan vi få 25 grader och sol ändå? Hoppas på det!

Jag har börjat misstänka att vi behöver lägga om golvet ute på landet. Jag skulle nog behöva fixa mitt golv här hemma också. Jag personligen är ett fan av klackskor och har nog testat nya skor i lägenheten för många gånger. Lite överallt är det jack, hack och slit på mina fina golv. Jag är så nöjd med golven annars, men nu börjar jag störa mig på alla fula märken. Jag har börjat leta efter bra golvläggningsföretag så vi kan kolla på priser och vad som behövs göras. Antingen blir det att lägga om golven, eller bara slipa till dom. Vi får se vad företaget säger och hur mycket det skiljer i pris. Om företaget är bra så kommer jag låta dom fixa till golven på landstället också. Men golven på landstället är inte högst upp på priolistan just nu.  

Nu ska jag ut på jakt efter en klänning till midsommar. Jag har tänkt mig en kort sommarklänning, gärna i några härliga pastellfärger eller klargult. Vi får se vad jag hittar. Nu känns det dock lite tajt att beställa online, så det får bli att gå i butiker på gammalt hederligt vis. Annars är jag absolut mer förtjust i att handla online så jag kan testa hemma i lugn och ro.

Fortsätt njuta av dagen nu, vi hörs snart igen!

20 Jun 2017