När man vill bli av med rynkan i pannan

Min mamma är rolig, snygg och väldigt ung för sin ålder. Är 58 en hög ålder? Jag vet inte det jag. Hon har alltid varit en glad person, och gillar också att ha roligt. Även om det sker sorgliga saker i vår familj, som när min moster dog och mamma var väldigt ledsen, så kommer hon på att hitta på rolilga saker för oss alla i familjen. Dagen efter begravningen ställde hon till med släktkalas hemma hos oss och hela hennes familj pratade, skrattade och grät tillsammans. Jag älskar verkligen min mamma för att hon är så stark. Det är som att hon inte är rädd för olika känslor, allt får rum för henne. Jag tror det är därför som hon är så stark. Hon är inte rädd för saker som är sorgliga. 

Vi behöver alla mamma i min familj

Min pappas familj är helt annorlunda. Där pratar man inte om känslor, eller visar dem. Det är ganska stelt i deras familj. Jag tror det är därför papppa behöver mamma så mycket. Han är en livligare människa i hennes sällskap, tror jag. Vi alla behöver mamma. Och mamma behöver känslomässig påfyllning, det vet jag. Ibland vill hon vara i fred och drar sig undan och vill vara ensam på landet. Då får vi andra inte följa med. När hon har fått vara ensam en helg, kommer hon tillbaka till oss och är glad igen. Sådan är min mamma.

På samma sätt kan hon göra olika skönhestbehandlingar, eller spa behandlingar och efteråt är det som om hon har tankat mer kraft och ork. I år ska hon göra en fillers. Mamma har sagt att fillers är bäst när det kommer till att släta ut rynkan hon har i pannan. Hon har många fina rynkor, men rynkan i pannan vill hon bli av med.

Mamma går till en skönhetssalong i Stockholm

Då går hon till en skönhetssalong här i Stockholm och får en behandling med fillers. Det är en enkel injektion med fillers där hon har rynkan i pannan. Sedan är det bara att stiga upp och gå därifrån. Man behöver inte vara sjukskriven efter en behandling med fillers. Däremot bör man ta det lugnt och inte anstränga kroppen särskilt dagarna efter behandlingen.

Jag kan mycket väl tänka mig att göra något liknande om jag får rynkor i ansiktet. Det är inte dyrt, det är inte riskabelt och det gör inte ont. Gör man botox är det ju ett slags nervgift. Så är det inte med fillers; det är inga gifter. Vill man kan man göra fillers med hyaluronsyra, som redan finns naturligt i kroppen. Det är inget främmande ämne utan naturligt.

20 Jun 2018