När man tar träningen till nästa nivå

Jag har jobbat så sjukt mycket den senaste tiden, plus att jag har tagit min träning till nästa nivå. Jag har inte tränat särskilt länge, men hakade på spinning när min kompis  var helt lyrisk över det gym som hon började gå på. Så hon övertalade mig att börja spinning på samma gym – och när jag kom dit förstod jag vad det var som var så bra med spinningen; tränaren. Så snygg, rolig och uppmuntrande. Jag förstår att hon föll för honom. Pladask. Hon är nästan kär i honom. Och det, trots att de inte känner varandra. Hon har bett mig fiska lite, och ta reda på om han har något förhållande, men det är ju inget man traskar fram och frågar helt apropå ett spinningpass; ”Hej, är du singel, eller?”.

Bra ha förhållande med sin tränare?

Sanningen att säga, tror jag inte det är någon idé att inleda ett förhållande med sin tränare – om man nu inte råkar vara Sveriges kronprinsessa. Där hittade hon ju ett guldkorn. Däremot har jag flera vänner som har hittat varandra på gymmet. Mest är det män som kollar in tjejerna, tror jag. Vad är det med män? Har de alltid radarn på när det kommer till tjejer? 

Tillbaka till min träning. Jag tror att jag äntligen, efter några månaders träning börjar se effekterna av den. Jag är mycket piggare nu än någonsin förut. Jag ser att jag börjar få lite muskler och att magen försvinnner. Endorfinerna sprutar efter träningen och jag mår så bra. Jobbet går som en dans. Och jag är inte trött, på eftermiddagarna som jag alltid var förut. Men jag hinner inte städa. Jobbet och  träningen tar all min tid. När jag väl är hemma, går jag bara och lägger mig, läser en bra bok, ser en film, eller så vill jag ägna tid åt min pojkvän. Vi hinner ju inte ses särskilt mycket, så när vi väl gör det vill jag spendera all min tid med honom. Har faktiskt hittat en städfirma som är riktigt bra.

Världens bästa städfirma!

De är trevliga, de städar precis som de lovar att de ska. De är punktliga och de gör underverk hemma hos oss. Jag tycker att det är helt underbart. Inget mer dåligt samvete (varför har man det egentligen?) över att det är stökigt och lite smutsigt hemma. Nu kan jag bjuda över mina vänner när som helst, och vet att det är städat och rent. Förut fick man ”panikstäda” – rafsa ihop alla smutsiga kläder och skor och slänga in dem i garderoben, bädda sängen, snabbtorka i badrummet och så vidare.

15 Mar 2018