Måste sälja bilen i Stockholm

Jaha, precis när man hade som mest bråttom så pajade bilen när jag och min sambo stod med bilen på Sveavägen. Den bara dog. Vi stod stilla och kunde inte köra när trafikljuset svängde från rött till grönt. Som tur var, blev inte de andra bilisterna arga på oss när vi inte kunde köra vidare. De fattade väl vad som hände. Vi fick till och med hjälp att köra bilen intill en närliggande bensinstation. En av killarna som hjälpte oss komma till bensinstationen instruerade oss hur vi skulle kunna få bilen till bensinstationen. Väl där kunde vi sedan ringa efter en bärgningsbil som tog den till en verkstad.

Att sälja bilen i Stockholm

Det blev startpunkten för oss när vi insåg att det är dags att sälja bilen i Stockholm. Och det är ju faktiskt inte bara att sälja den, man vill ju har bästa tänkbara pris för den. Och marknaden att sälja en bil som redan har gått några mil, är ju inte den bästa i Stockholm. Det finns ju så många andra som också har minst lika fina bilar som vår. Och alla vill ha en bra, men begagnad bil. För rent ekonomiskt och krasst, så är en begagnad bil tusen gånger bättre än en helt ny. Bilar har ju det underliga värdet att så snart som den har rullat ut ur bilfabriken, har den i princip tappat några tusenlappar i värde. Vilket ju är jättemärkligt när den inte ännu har använts.

Svårt sälja bilen i Stockholm

Det är helt enkelt svårt att sälja bilen i Stockolm. Om man vill ha ett bra pris för den vill säga, man vill ju inte förlora så mycket på den. Vi köpte den för flera hundra tusen, och nu vill man ju inte gå ner i pris, så där jättemycket. Vi måste helt enkelt laga den innan vi kan sälja den, trodde vi, men det visade sig onödigt. Det finns faktiskt sådana som är villiga att köpa bilen som den är, men som kan tänka sig restaurera den så den är nästan som ny igen. Åtminstone lovade de det oss, så vill får väl se om det fungerar. Det enda vi bryr oss om är hur vi ska få en ny bil, som är bättre än den förra. För vi vill inte vara med om att bilen står mitt på Sveavägen igen. Och då måste vi ha en attans fin bil. Här kan man läsa mer om att sälja sin bil i Stockholm: https://www.säljabilstockholm.se.

27 Oct 2019