Mäklare som samarbetspartner i Sundsvall

Med hjälp av en duktig mäklare i Sundsvall kan du få en trygg och smidig försäljning av din fastighet. En yrkesperson som finns för din och köparens skull.

Det kanske känns lite konstigt att veta att det är säljaren som betalar för en mäklare, men att mäklaren arbetar lika mycket för både säljare som köpare. Ändå är det just det upplägget som gör att en fastighetsaffär i Sundsvall går smidigt och korrekt till för båda parter.

För dig som säljare är det ändå mycket som ska ordnas innan en försäljning kommer igång, som att först och främst välja vilken mäklare du ska använda dig av. Kanske någon som du redan använt förut eller någon som sålt många andra fastigheter i området. Eller så kanske du använder dig av något annat urval för att hitta den som du känner dig trygg och bekväm med.

Jobba ihop med en mäklare

För dig som säljare blir det ett samarbete på många plan med din mäklare i Sundsvall. Det är mäklaren som leder projektet som heter försäljning av din fastighet. Men ni blir ändå samarbetspartners där du får ge dina synpunkter och även hjälpa till med en del under processen.

Det kan handla om att ta fram fakta som behövs för försäljningen, eller att städa och fixa så att bilderna i annonsen blir så snygga som möjligt. Därefter är det även viktigt att samarbeta med mäklaren vid varje visning och att finnas tillgänglig för alla typer av frågor som köpare kan ha.

24 Apr 2023