Mäklare på Kungsholmen kan hjälpa dig vinna en viss typ av tävling

Mäklare på Kungsholmen har många exempel på människor som flyttat för att göra bostadskarriär. På trevliga Lilla Essingen stannar folk dock oftast kvar.

Det finns vissa människor som tävlar om vem som bott i flest stadsdelar i Stockholms innerstad. Det låter konstigt, men är sant. Den brukar vinna som inser att Lilla Essingen faktiskt räknas som innerstad, även om ön egentligen inte ligger innanför någon tull. Det är ju en ö!

Oavsett om man tycker att Lilla Essingen verkligen borde räknas som innerstad eller ej, så är det ett faktum att ön faktiskt gör det. Och alltså har potential att vara en riktig slamkrypare i tävlingen om vem som bott i flest stadsdelar. Frågan är bara varför man skulle vilja ge sig in i en sådan tävling? Det låter onekligen lite dyrt.

Mäklare vet att man gärna stannar kvar på Lillan

Såvida man inte kan använda tävlingen till att göra bostadskarriär, vill säga. Den som vill tjäna pengar på sitt boende gör faktiskt klokt i att flytta då och då. I alla fall så länge som marknaden är på uppgång. Det kan vilken mäklare på Kungsholmen som helst berätta för dig. De har många härliga storys om människor som tjänat en hacka på att köpa och sälja lägenheter.

Däremot kan faktiskt Lilla Essingen räknas som en potentiell riskfaktor, i alla fall om man ser till själva tävlingsmomentet. Det är nämligen mycket sannolikt att den som väl flyttar till Lilla Essingen inte vill flytta därifrån. Du som har en sådan här tävling pågående med dina polare bör med andra ord välja att checka av alla andra stadsdelar först, innan du gör flytten till Lillan. Hör av dig till en mäklare som har koll på läget via denna sajt: www.mäklare-kungsholmen.se

7 Nov 2022