Kan summera en lyckad fest

I helgen så anordnade jag och Pillan en fest tillsammans. Det var första - men definitivt inte sista - gången. Jäklar vad skoj det var. Vad vi firade? Ingenting alls. Festen döptes nämligen snabbt till No Reason Party och vi ville enbart fira alla våra vänner, alla trevliga stunder och livet i stort - behöver man någon bättre anledning än så? Temat var 70-tal och det var således D.I.S.C.O hela natten lång. Vi hade förbokat föreningslokalen i min BRF och vi hade satt upp lappar i hela huset om att festen skulle ske.

Så jäkla bra catering

Totalt var vi 53 stycken så det var lite problematiskt att få ihop sittplatser till alla - något vi löste genom att hyra ståbord och köra ett klassisk mingel, fulländat med plockmat från ett företag inom catering. Här måste jag lyfta lite på min hatt: gud vilken mat alltså! Alla var så sjukt nöjda och jag trodde att vi hade tagit i lite i överkant då vi beställde. Det var snarare så att vi borde beställt mer mat. Maten var himmelsk - vi valde bufféer från Världen Runt - och den gjorde tog verkligen festen till nästa nivå. Jag länkar till den catering i Stockholm vi valde så att ni kan rygga oss vid er fest - här hittar ni Cicada - och få samma härliga upplevelse.

Spikat datum för nästa fest redan

Några skandaler? Nja, det vet jag inte riktigt. Men, jag tror att grannen i fastigheten bredvid lär ha vaknat med en ganska stel rygg och kanske lite skam i kroppen. Vi skrev nämligen på informationslapparna att även grannar var välkomna in om andan skulle falla på. Som man brukar göra. Inte trodde vi att han och hans kompisar skulle dyka upp och ta över hela showen.

Han är väl typ 60 år, men han dansade - nåja - som om han vore 25 år. Vilka moves. Allt gick bra fram till dess att någon utmanade honom på limbo och där hans rygg gav ifrån sig ett smärtsamt knak. Som sagt, han lär ha vaknat med ryggont.

Vi bokade in ett nytt datum i slutet av januari och kommer att vara i Pillans föreningslokal på Söder i Stockholm. Vi kommer att köra ett annat tema, men catering från samma företag är givet. Vi får se om även hennes grannar är sugna på lite limbo framåt småtimmarna.

5 Dec 2017