Hjälp med trädfällning och trädgårdsarbete i Stockholm

Behöver du hjälp med att ta ner träd och rensa upp i trädgården? Våra erfarna arborister är specialiserade på trädfällning och kan även utföra trädgårdsarbete i Stockholm.

Ibland kan det hända att växterna i trädgården växer lite för mycket och att buskar och träd tar mer plats än önskat. Detta kan ofta märkas först när grönskan skuggar för mycket och andra växter lider av brist på ljus, vatten och näring.

Att själv såga ner träd och rensa upp i trädgården kan kännas överväldigande. Om träden är mycket stora finns det även en risk att omgivningen skadas vid trädfällningen. Det är inte ovanligt att träd som fälls av privatpersoner faller över huset, bilen eller elledningar. Därför är det bäst att vara försiktig och anlita en professionell arborist.

Utbildade experter inom trädfällning

Våra arborister är specialutbildade inom trädfällning och kan ta ner träd på trånga platser utan att omgivningen skadas. De använder oftast en teknik som kallas sektionsfällning. Genom att såga ner trädet bit för bit i sektioner kan de sedan försiktigt lyfta ner delarna. Förutom trädfällning kan våra arborister i Stockholm också hjälpa till med beskärning, stubbfräsning, plantering och andra trädgårdsarbeten.

Om du vill anlita en arborist i Stockholm är det bra att först begära en offert. Vi kan även hjälpa till med att transportera bort det avverkade materialet. Innan du kontaktar en arborist bör du fundera över hur mycket hjälp du behöver. Det kan också vara en bra idé att jämföra priser genom att begära offerter från två olika arborister.

Med hjälp av våra professionella arborister kan du återfå balansen i din trädgård och skapa en trivsam utemiljö. Vi tar hand om trädfällning och trädgårdsarbete på ett säkert och effektivt sätt, så att du kan njuta av en välskött och vacker trädgård.

17 Sep 2023