Hitta rätt i arbetslivet med rusta och matcha Stockholm

Har du inte hittat arbetet du vill ha än? Saknar du rätt utbildning eller kontakter? Med tjänsten rusta och matcha i Stockholm ökar dina chanser betydligt.

Det är inte lätt när det är svårt. De allra flesta av oss önskar sig ett bra arbete. I brist på annat önskar vi oss ett arbete som inte passar oss perfekt men som ändå ger sysselsättning och inkomster. Hur gör man för att hitta rätt? Är det språkkunskaper eller utbildning eller kontakt med arbetsgivare som just du behöver?

Det kan kännas omöjligt att komma framåt på egen hand. Därför finns tjänsten rusta och matcha. Vad betyder det? Jo, det betyder hjälp med de moment som gör att man inte hittar arbete. Alla är olika och har olika förutsättningar. Rusta och matcha förbereder människor för arbetslivet.

Hur gör man för att komma med i rusta och matcha?

På Arbetsförmedlingen kan man anmäla intresse för att komma med i programmet rusta och matcha Stockholm. Allt börjar med dig och dina unika förutsättningar. Vad har du för utbildning och vilka språk talar du? Vad behöver du för att komma dit du vill inom arbetslivet? När man tagit reda på detta kan man göra upp en plan.

För någon fungerar det bra med en kompletterande utbildning. En annan kan behöva träna mer på språket. En tredje hittar “bara” inte rätt arbetsgivare och behöver få bli presenterad för företag som söker just den personens kompetens. Rusta och matcha ger många möjligheter.

Läs mer om tjänsten rusta och matcha på denna sida: rustaochmatcha-stockholm.se

21 Jun 2023