Blev headhuntad till ett nytt jobb

Tänk vad roligt det är med nya utmaningar. För några veckor sedan skrev jag på ett nytt anställningskontrakt och det är så spännande. Det är första gången som jag har blivit headhuntad till en bättre tjänst än den jag hade förut. Och nu har jag fått mer ansvar precis som jag önskade mig. Jag gillar mixen av ansvar, nya utmaningar och personalansvar.

Trivs att leda folk

Jag tror att jag är bra på att coacha folk och pusha på dem så satt de göra sitt bästa på jobbet. Det var någon som sa att det där draget är typistk större syskon. Har jag sagt att jag är storasyster? Jag är lillasyster också, så jag vet hur det är att både vara lillasyster och storasyster. Jag tror det är bra, som mellanbarn vet man hur det är att ha någon som gärna vill bestämma över en, men som lillasyster behöver man inte alltid ha det största ansvaret.

Att vara mellanbarn är bra, säger de. JFK Kennedy var mellanbarn, och många andra stora kändisar var mellanbarn. Jag tror att det är bra på det sättet att man får lagom med uppmärksamhet, man blir en balans mellan det äldsta och det yngsta syskonet – om det nu har någont skillnad för ens yrkesliv var i syskonskaran som man växer upp.

Jag är ingen utpräglad ledare (eller en jättetydlig), men jag gillar ändå att vara en ledarfigur. Många säger om mig att jag har en bra energi och jag är den som lättast blir rastlös, vill komma vidare och vill att hela gruppen ska komma framåt. Jag är den som ser till att hela gruppen rör sig framåt och är lite som den som är mån om att alla kommer med i båten (om man så säger). 

På nytt jobb – och jag är så taggad

Nu är jag på nytt jobb och jag är så taggad. Det är så kul med nya utmaningar och en ny roll som jag går in i nu. Jag känner att jag växer med att ha nya arbetsuppgifter och det känns så bra. Det känns bra med löneförhöjningen också. Det ska erkännas. Den är så pass hög att jag känner att jag behöver prestera i nivå med min lön och det är bra då den kickar in lagom då jag känner att jag kan lägga ännu ett kol på jobbet. Den säkerställer att jag brinner för jobbet, än så länge. Här kan du läsa mer om rekrytering i Stockholm.

16 Oct 2018