Bilvårdsutbildning ger varierande arbete

Det finns flera anledningar att gå en bilvårdsutbildning. Kanske gillar man att fixa med bilar, kanske vill man som företagare erbjuda kunder fler tjänster.

Krister hade blivit ombedd att komma in på chefens kontor under eftermiddagen. Timmarna gick ovanligt fort då han var nervös och orolig för att denne hade något att klaga på. Lunchen rusade förbi och det var dags. Senare skulle han undra vad han oroat sig för. Chefen hade faktiskt haft något roligt att berätta.

Det hade visat sig att chefen länge funderat på att utöka verkstadens verksamhet. Något som kunderna frågat mycket om var biltvätt. Inte automatiska, utan riktiga där bilen tvättas för hand. Skulle Krister kunna tänka sig att gå en bilvårdsutbildning tillsammans med en tjej som skulle börja jobba hos dem inom kort?

Inspirerande bilvårdsutbildning

Han hade tackat ja och nu parkerade han och Nina utanför bilvårdsutbildningens kurslokal. Vid genomgången fick de veta vad de skulle lära under dagen. Det var tvätt, både invändigt och utvändigt, rengöring av bilklädsel, våtslipning och mycket mer. En del skulle handla om produkter och vikten av att arbeta miljövänligt.

Dagen blev intensiv då det var mycket som skulle läras under en dag. Båda gillade att jobba fysiskt och hade inget emot att ta, i vilket var en av anledningarna till att de gick kursen. När dagen var över var de överens om att det hade varit både inspirerande och intressant. Det såg båda fram emot att få börja använda sina nya kunskaper i praktiken. Boka in dig på en bilvårdsutbildning här: bilvårdsutbildning.nu

11 Sep 2022