5 produkter jag alltid har i mitt badrumskåp

 

Alla har vi nog vissa produkter som vi alltid vill ha hemma. Självklart vill vi alltid ha bomullspads och bomullspinnar, en fräsch tandborste och en fantastisk tangle teezer (äkta såklart!). Men det finns vissa produkter som vi verkligen inte kan vara utan.

Jag vill alltid ha minst två up to date-parfymer med dofter som passar säsongen, en skonsam och bra ansiktsrengöring, en djupt återfuktande ansiktskräm och smink som verkligen inte tummar på kvalitén. En annan viktig sak i mitt badrumsskåp är min tandborste, jag skulle aldrig byta ut min eltandborste mot en vanlig tandborste.

5 Produkter jag inte vill leva utan

 

Mitt all-day everyday puder från Clinique!

Clinique gör nog världens bästa all-day puder enligt mig. För mig så sitter pudret hela dagen och det håller väldigt länge i jämförelse med budget-puder. I de flesta förpackningar så ingår en appliceringspuff, beroende på hur kompakt du vill ha pudret så använd den medföljande puffen, eller riktigt bra sminkborstar.

Mina sminkborstar från Make Up Store

Självklart finns det billigare sminkborstar, men de håller inte samma kvalité som de från Make Up Store. Dessa borstar tar upp produkterna på ett helt annat sätt än budgetborstar. Självklart måste du använda bra produkter som sitter kvar på hyn hela dagen. Borstarna håller länge och ger ett fint och jämnt resultat.

Emma S Nattkräm

Emma S lanserade sina första produkter i Sverige under hösten 2010 och denna har jag använt ända sen den lanserades. Den gör verkligen underverk för din hy. Masken motverkar synliga tecken på daglig stress och när du vaknar så är huden både utvilad, återfuktad och har fått en helt ny fräsch lyster. Masken gör även huden mjukare, lugnare och reduverar fina linjer.

Min ansiktsrengöringsborste Foreo Luna Mini 2

Foreo gör skonsamma ansiktsrengöringsborstar som är elektriska. Borsten är extremt skonsam för hyn och tar försiktigt bort orenheter i huden som kan orsaka blemmor. Den används två gånger om dagen, en minut åt gången. Så med hjälp av denna fantastiska rengöringsborste så får huden ett fräscht och rent utseende och huden ser jämnare ut på en gång.

Viktor & Rolf Flowerbomb EdP

Det finns ingen parfym jag älskar mer än Viktor & Rolfs Flowerbomb. Enligt mig är den alltid en vinnare med sin fantastiska doft. Så om jag var tvungen att välja en parfym för resten av livet så blir nog Flowerbomb vinnaren. Det finns självklart andra parfymer som jag också använder, speciellt kanske då jag vill ha en annan ton på doften under vinterhalvåret. Men hur som helst, Flowerbomb är verkligen favoriten resten av året.

Jag vill avsluta med att berätta om produkter från franska Dermaceutic. Dessa produkter är vetenskapligt bevisade för att ha bra effekt på huden.De har allt från ansiktsmasker, rengöringscreme, dag- och nattcreme, serum och solskyddsprodukter. Mina absoluta favoriter är cremerna som hjälper till att rengöra porer och sedan se till så att de stänger sig igen. Jag har haft problemhy och behöver därför riktigt bra produkter för att undvika smuts i porerna i ansiktet. Dessutom så gör produkterna huden väldigt mjuk och len, vem vill inte ha det?

Mina bästa tips: Dermaceutic Foamer 15 och Dermaceutic Mask 15 för rengöring av porerna.

31 Mar 2017